“Kostandini dhe Gaurentina” për herë të parë në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata “Labeatët” nga Ulqini në bashkëpunim me shoqatën arbreshe “Vorea” para publikut ulqinak shfaqën dramën “Kostandini dhe Garauntina”. Një shfaqe e cila solli emocion për të pranishmit u përqafua nga publiku më shumë dashuri.

Ishin vet aktorët ato të cilët me interpretimin e tyre i bënë të gjithë të ndjenjë dhe më tepër shfaqen në fjalë. Organizatorët ishin të kënaqur me mbarvajtjen e programit, sepse përveç shfaqes arbreshët në bashkëpunim me ulqinakët u prezantuan me pika të ndryshme si muzikore ashtu dhe teatrale.

Share.