AKTUALE Më shumë

Kosovarët të pakënaqur

Prej tvteuta17 Nëntor 2014

Shumica e shtetësave të Kosovës, mbi 72 %, shprehen “të pakënaqur” ose “shumë të pakënaqur” me mënyren e udhëheqjes së këtije shteti. Vetem 5 % të banorëve kanë deklaruar se janë të kënaqur, ose “shumë të kënaqur” me pushtetin në Kosovë, krahasuar me prillin e vitit 2014  atëherë kur 21 % janë shprehur të kënaqur. Rreth 39 % tregojnë gadishmërinë e protestimit me motive politike ka dëshmuar hulumtimi i “pulsit publik” të organizuar nga UNDP dhe USAID .