Kosova me qeveri të re

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kosova sot bëhet me qeveri të re, një ditë pas mbledhjes konstituive të parlamentit të Kosovës ku kryetar i parlamentit është zgjedhur Kadri Veseli nënkryetar i Partis Demokratike. Mandatari Isa Mustafa ka paraqitur para deputeve ekspozeun duke theksuar se qëllimi i qeverisë është të përmbush obligimet që Kosova të bëhet anëtare e Kombëve të Bashkuara dhe e forumeve të tjera ndërkombetare, si dhe normalizimin e mardhënieve me Sërbine.

 

Share.