KOSOVA ËSHTË SHTET

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë dhe kryetari i Partisë së Ripërtëritjes Serbe , Vuk Drashkoviq në një intervistë ekskluzive për Indeksonline ka folur për gjendjen dhe raportet mes Kosovës dhe Serbisë.
Ai e pranon se kthimi i Kosovës brenda Serbisë është vetëm mit e që nuk ka të bëjë me realitetin. Drashkoviq për Indeksonline thotë se Kosova do të largohet nga Preambula e Kushtetutës së Serbisë.

Share.