Koshuta në vend të Vuksanoviq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kuadri i Partisë Boshnjake dhe biznesmeni nga Rozhaja Alija Koshuta, është drejtori i ri i Drejtorisë për punë inspektuese në vend të Bozhidar Vuksanoviq, është vendosur në mbledhjen e Qeverisë.

Koshuta më herët ka qenë antarë i Partisë Demokratike të Socialistëve dhe në Partinë Boshnjake ka kaluar pas hyrjes së kësaj partie në koalicion qeveritar. Vuksanoviq do të kalojë si antar i Këshillit drejtues në ndërmarrjen Aeroportet e Malit të Zi.

Share.