KORRIKU MUAJI MË I NXEHTË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Korriku ka qenë muaji më i nxehtë në Tokë, prejse kanë nisur regjistrimet.Temperaturat kanë qenë për 0.08 gradë më të larta se rekordi i mëparshëm, i vendosur në korrik të vitit 1998.Shkencëtarët e Oqeanisë Kombëtare të SHBA-ve kanë thënë se presin që 2015-ta të jetë viti më i nxehtë në histori.Sipas tyre, ndryshimi i klimës globale dhe efektet e fenomentit të motit El Nino qëndrojnë prapa temperaturave rekorde.

Share.