KONKURSI TRETË I REGJISTRIMIT

0

IMG_0135Universiteti i Malit të Zi do të shpall pasnesër konkursin për regjistrim në vitin e parë akademik të studimeve themelore në afatin e tretë, si dhe për regjistrim në studimet e specializuara. Siç është kumtuar nga Universiteti, për regjistrim në studimet themelore janë 76 vende të lira për studentët nga mjetet buxhetore dhe 373 vende me vetë financim. Fletëparaqitja dorëzohet të hënën, ndërsa provimet pranuese do të mbahen me 2 shtator. Mes tjerash, vende të lira ka edhe në programin studimorë për arsimimin e studentëve për mësues në gjuhën shqipe.

Share.