KONGRES MBI FIGURËN E SHABETAJ SEVIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari I Komunës së Ulqinit, Fatmir Gjeka sot në hotelin “Mediteran” shpalli të hapur konferenca katërditore për Sabataj Sevinë.
Ai tha se Ulqini është I privilegjuar me këtë aktivitet shkencor që është një shtytje për tu bërë manifestim tradicional.
Në Konferencë marrin pjesë marrin pjesë mbi tridhjetë shkencëtarë të njohur nga Izraeli, SHBA-ja, Europa, Turqia dhe vendet e regjionit.

Share.