Konferenca Trilaterale-video

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Konferenca trilaterale Mali i Zi, Shqipëri, Kosove me temen bosht  “mundësite e zhvillimit të përbashket turistik dhe promovimi i prodhimeve” ka tubuar  përfaqesues eminent nga fusha e turizmit së tri shteteve. Fokusi i konferencës ishte analizimi dhe identifikimi i resurseve të përbashketa me qëllim të gjeneralizimit rajonal të prodhimeve turistike dhe promovimit të përbashkët.

 

Share.