Komuna e Ulqinit sot ka nenshkruar Memorandumin mbi LGBT popullaten

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot ne Kabinetin e kryetarit te Komunes se Ulqinit  u be nenshkrimi i Memorandumit mbi kuptimin dhe masat ne lufte kunder diskriminimit ne bazë të orientimeve seksuale apo të identitetit gjinor dhe promovimi i tolerancës ndaj popullatës LGBT.

Ky Memorandum do të avancojë repektimin e të drejtave të përfaqësuesve të shoqërive të rrezikuara, sic është popullata LGBT.

Memorandumin e kane nënshkruajnë Ministri për të drejtat e njeriut dhe të popujve pakicë  dr Suad Numanoviq dhe Kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka.

 

Share.