Komuna e Ulqinit garanton mirembajtjen e KFR Otrant Olympic

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari I Klubit Nexhad Hasanaga dhe perfaqesues te tjere te klubit u takuan sot  me kryetarin e komunes Loro Nrekiq, ku i cekem veshtiresit financiare me te cilat po ballafaqohet kf otrant si dhe riparimin urgjent te kabinave te zhveshjes dhe pas nje bisede te hapur u dakorduam qe komuna ne nje afat te shkurter kohor duke ju falenderuar ndermarresve lokal do beje riparimin e kabinave te zhveshjes kurse pas debllokimit te llogaris rrjedhese te komunes dhe gjithashtu ndihmes se afaristeve lokal do te ndihmojne funkcionimin normal te klubit fudbollistik Otrant Olimpik.
Ne takim u dakorduam qe se shpejti te organizojm edhe nje mbremje donatore me shprese qe thirrjes do ti pergjigjet numer i madh i bashkeqytetareve ton
Gjithashtu apelojme edhe tek bashkevendasit ton ne diaspore te ndihmojne klubin,ku rreth tij jane te tubuar nje numer i madhe i te rinjeve dhe adhuruesve te sportit

Share.