Komuna e Ulqinit dhe OJQ MogUL prezantojnë projetkin e përbashkët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me  Monitoring Group Ulqin – MogUL do të shënoi  Ditën e Evropës, 9 Majin.  Me këtë rast do të bëhet edhe promovimi i iniciativës së përbashkët ’Need a job, take opportunities’’ në kuadër të projektit ‘’The feminine side of quality’’ të mbështetur nga Bashkimi Europian e që realizohet në partneritet me Universitetin Europian të Tiranës dhe Bashkisë së Rrëshenit në Shqipëri. Me këtë rast do të ketë edhe një konferencë për media që do të mbahet në nesër në hapësirat e OJQ MogUL në ora 13:00.

Share.