Komuna e Tuzit hap konkurs për bursat e studentëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komuna e Tuzit në vitin akademik 2019/20 do të bursoj 12 studentë të rregullt të studimeve themelore dhe studimeve themelore akademike. Bursa studentëve do të paguhet në periudhë prej 1 viti shkollor, në shumë prej 50,00€ në muaj dhe do të paguhet për dhjetë muaj.  E drejta për ndarjen e bursës realizohet me paraqitjen në konkurs i cili do të zgjasë deri më 29 tetor të këtij viti.

Share.