KOMPETENCAT E ASOCIACION IT TË KOMUNAVE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrja për Dialog në Qeverinë e Kosovës, Edita Tahiri ka thënë se Asociacioni i Komunave me shumicë serbe asesi s`mund të ketë kompetenca ekzekutive dhe se nuk do të mund të marrë vendime. Sipas saj, për ASK-në nuk do të ketë ligj të veçantë dhe se gjithçka do të funksionojë sipas Kushtetutës së Kosovës, transmeton klankosova. Tahiri ka thënë se pasi të arrihet marrëveshja për parimet rreth Asociacionit do të nis faza e krijimit të statusit për të.

Share.