KSHZ i jep afat 48 ore “Lidhjes Demokratike Shqiptare” te eliminije parregullesite ne liste

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komisioni Zgjedhor Shtetëror i ka dhënë koalicionit të tri degëve të Lidhjes Demokratike dhe Lëvizjes Qendrore Shqiptare për Integrim, 48 orë që të eliminojnë parregullsitë në listën e paraqitur prej tyre pranë këtij komisioni.

Nuk ka informacione nëse parregullsitë janë evidentuar tek kandidatët në listë apo tek nënshkrimet e qytetarëve.

 

Share.