Komisioni përzgjodhi stemën e Komunës së Tuzit

0

Komisioni i formuar për zgjedhjen e stemës së komunës së Tuzit,  ka vendosur për stemën fituese në bazë të konkursit publik. Stema fituese e përzgjedhur nga komisioni është punuar nga dizajnerët, Luan dhe Kristina Gjokaj , dhe do ti dërgohet Qeverisë së Malit të Zi për miratim.

Share.