Koalicionet shqiptare dorëzojnë listat zgjedhore(listat)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni më i madh shqiptar në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, Forca-UDSH-Alternativa Shqiptare, ka dorëzuar dje listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhor Shtetëror. Sipas njoftimeve nga ky koalicion, listën e kanë përkrahur 2500 nënskrime të qytetarëve. Në krye të listës ashtu edhe siç ishte paralajmëruar ndodhet Genci Nimanbegu, i ndjekur nga Mehmet Zenka dhe Nikë Gjeloshaj. Zyrtarët e këtyre tri partive disa herë kanë theksuar se një rezultat i mirë e tyre në zgjedhje, do të rikthente ndikimin e shqiptarëve në politikën e Qeverisë së Malit të Zi.

Edhe lista tjetër shqiptare e përbërë nga Partia Demokratike , Iniciativa Qytetare, Perspektiva dhe Lidhja Demokratike, ka dorëzuar listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhor. Për dallim nga listat tjera, në krye të saj ndodhet ish kryetari i komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga, i cili zyrtarisht nuk është anëtar i asnjë partie.

Lista e tretë  “Lidhja demokratike shqiptare”, poashtu ka dorëzuar listën zgjedhore. Në këtë koalicion do të marrin pjesë tri degët e Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, ajo e Tuzit, Plavës e Gucisë dhe Rozhajës, të cilës i është bashkangjitur edhe Lëvizja Qendrore Shqiptare për Integrime e dr. Isat jakupit.

Lista e koalicionit  “Shqiptarët të vendosur”:

 1. Genci Nimanbegu, dipl. ecc
 2. Mehmed Zenka, politolog
 3. Nik Gjeloshaj, profesor
 4. Vjolca Lika Çoboviq, profesor i gjuhës angleze
 5. Fadil Kajoshaj, profesor
 6. Gjergj Camaj, jurist i diplomuar
 7. Ilir Çapuni, docent doktor
 8. Jasmina Hasa, profesor
 9. Iber Hoti, politolog
 10. Gëzim Haxhibeti, jurist i diplomuar
 11. Enver Dedushaj, jurist
 12. Jeta Hasangjekaj, politolog
 13. Barbana Draga, arkeolog
 14. Dritan Alaj, nëpunës
 15. Linda Camaj, sekretar i biznesit
 16. Shpëtim Maraj, arh. i diplomuar
 17. Enis Gjokaj, agronom
 18. Fatmir Hoti, profesor
 19. Arian Murati, dipl. ecc.
 20. Luljeta Sefa, politolog
 21. Afërdita Pelingu, menaxher turizmi
 22. Fadil Ulaj, albanolog
 23. Zymer Kukaj, dipl. Ing.
 24. Flutra Husiq, dipl. ecc.
 25. Halil Truma, trajnersportiv
 26. Elizabeta Ivezaj, jurist i diplomuar
 27. Asllan Llunji, jurist
 28. Admir Nikaj, profesor
 29. Luan Balidemaj, profesor
 30. Valdete Osmani, jurist i diplomuar
 31. Allmir Lulanaj, mësues
 32. Mark Gjokaj, profesor
 33. Yllka Nimanbegu, student
 34. Visar Doda, dipl. ecc
 35. Agon Hasa, student
 36. Nermina Bakalloviq, student
 37. Gjok Dedivanaj, student
 38. Ardijan Mavriq, dipl. Ing. Ing

Lista e kanidatëve për deputet të Koalicionit Shqiptar “ME NJË QËLLIM”
Lista kandidata za poslanike Albanske Koalicije “SA JEDNIM CILJEM”

 1. GZIM HAJDINAGA, dipl.ing.elek -Nosilac liste-Bartësi i listës –
  2. FATMIR GJEKA, dipl. ecc –
  3. VASEL SINISHTAJ, dipl. pravnik –
  4. ZANA SARVAN, dipl. ing. arh –
  5. SAUBIH MEHMETI, dipl. ing. tehnologije –
  6. MEHMED SINANAJ, mr. ph –
  7. RAGIP BUSHATI, dipl. ecc –
  8. SUELA AVDIU, prof. –
  9. MARASH DEDVUKAJ, prof. –
  10. SMAJL ÇUNMULAJ, ing. –
  11. FLORIM PALI, dipl. ecc –
  12. ELEONORA SHATA, pravnica –
  13. FEHIM AVDIU, dipl. ing. elek. –
  14. VALMIR ARBNESHI, prof. informatike –
  15. ROBERT CAMAJ, dipl. pravnik –
  16. EMIRA TELIQ , dipl. babica –
  17. XHELAL MYRTOJA, dr. veterinar –
  18. SAMIR IŠMIĆ, dipl. ecc –
  19. FITIM DRAGOVIĆ, prof. –
  20. FLJORIJETA PEROVIĆ, studente –
  21. REXHEP GJOKAJ, prof. istorije –
  22. ASTRIT SALJAJ, prof. –
  23. NERMIN GUČIĆ, ekonomista –
  24. HAZRETE CUCA, student –
  25. RIZA ÇOBA, prof. Hemije –
  26. KATRINA GJURASHEVIQ, pravnica –
  27. KADRI SINANI, prof. –
  28. ASTRIT HOXHA, dipl. Ecc. –
  29. HAXHI SULEJMANI, ekonomista –
  30. ZEJNEBE KRAJA, pravnica –
  31. NEZIR GJECBITRIQ, dipl. ecc –
  32. NUO CAMAJ, novinar –
  33. ADNAN RESULBEGOVIQ, pravnik –
  34. BEĆIR SELOVIĆ, prof. –
  35. ALI BEG BUSHATI, bachelor turizma –
  36. NAILE HARDOLLI teh.Turizma
  37. ĆEMAL BAJRI, prof. –
  38. LINDITA ÇUNMULAJ, student –
  39. DHURATA ABAZI, bachelor turizma –
  40. SEIDA SUMA, student –
  41. SKENDER REXHOVIQ , saobrać. Tehničar –
  42. HANA RESULBEGOVIĆ, ekonomista –
  43. GJON JUNCAJ, –
  44. KAPLLAN MUÇAJ, dipl.pravnik –
  45. REXHEP ÇUNMULAJ –
  46. NIKOLINA SINISTAJ, student –
  47. DŽAUDET SULJOVIĆ, prof –

LISTA E LIDHJES DEMOKRATIKE TË SHQIPTARËVE

Nikollë Camaj

Ahmet Gjonbalaj

Jimmy Daci

Antigona Kukaj

Salih Duraku

Ivan Ivanaj

dr. Isat Jakupi

dr. Kenan Kurtaga

Adelina Daci

Shpresa Kukaj-Kurtaga

Prela Ujkaj

e shumë veprimtarë të tjerë

….

 

Share.