Knezheviq: Kush ndërpren bojkotin e parlamentit, shpëton Markoviqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

– Ndërprerja e bojkotit të Parlamentit do ishte thyerja e unitetit të opozitës në nivel shtetëror, sepse kjo do t’i jepte legjitimitet qeverisë së kryeministrit Dushko Markoviq, tha kryetari i Partisë Demokratike  Popullore , Millan Knezheviq.

“Në qoftë se është sekret publik që brenda të ashtuquajturës ” opozitë civile “ka probleme me formimin e  pushtetit në Kotorr,dhe që Partia Demokratike e Socialistëve është në pritje të përçarjes së tyre , kthimi i çdo grupi në parlament ,do të thotë dhënje e  legjitimitet zgjedhjeve të vjedhura ,dhe qeverisë së  Markoviqit ,”  ka vlerësuar  Knezheviq, partia e të cilit është pjesë e Frontit Demokratik.

Share.