KLUBI I PING PONGUT VALDANOS NE GARA NE LONDER(VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Klubi i ping pongut valdanos, e mbyllI me sukses vitin 2014. Me 24 dhe 25 dhejtor ne Podgoric u mbajt gara Trofeu i Podgorices ku lojtari i klubit Valdanos , Jeton Osmani fitoi vendin e dyte per senior. Ky eshte rezultati me i mire i arritur deri me tani. Kurse ne garen tjeter per kualifikim boteror ne Londer garuesi i klubit Valdanos zuri vendin e trete.

Share.