Klubi i taekwondosë “Ulqini” radhitë suskese edhe në kampionatin mbarëkombëtar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë kësaj fundjave në Tiranë u mbajt kampionati mbarëkombëtar në sportin olimpik të taekwondo-së. Në këtë kampionat u paraqiten klubet nga trojet shqiptare si Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi. Klubi nga Ulqini u paraqit me 20 sportistë të cilët fituan 19 mendalje dhe tre trofe.

Nga ekipi i Ulqinit u shpallën 12 kampion Mbarëkombëtarë.
🥇 12 medalje të arta🥇
🥈 5 medalje argjendi🥈
🥉 2 medalje bornzi🥉

Kampionë u shpallën sportistët:
🥇 Bledar Kasmi, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Amella Nuti, Sara Kraja, Hakush Fici, Enis Kurti, Amell Nuti, Albjon Hykaj, Merisa Malokraja, Amra Dushku, Medina Kanaqeviq.
🥈 Nehar Dabi, Hadi Resulbegu, Hana Tivari, Sumeja Bisha, Nuri Kanaqeviq.
🥉 Amar Bakalli, Edina Kraja.

Sportistja Arta Ismailaga shpallet garuesja më e sukseshme në kategorinë CHILDREN. 🏆

Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall:
🏆Kampion kombëtarë në kategorinë KADET duke fituar trofeun e vendit të parë.🏆
🏆Nënkampion në kategorinë CHILDREN fëmij trofeu i vendit të dytë.🏆
🏆Nënkampion në kategorinë SENIOR trofeu i vendit të dytë.🏆

Share.