Klubi i taekwondosë “Ulqini” – 8 medalje në turneun e Zrenjaninit

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Të shtunën me 27.02.2021 në qytetin e Zrenjaninit u mbajte turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së sipas regullave të Covid protokolit. Në këtë aktivitet të sportit Taekwondo-së morën pjesë 6 shtete me 506 sportistë. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 10 sportistë. Klubi nga Ulqini fiton 8 medalje.
Dy të arta, dy të argjendit dhe katër të bronzit. Garuesi më i sukseshëm ishte Bledar Kasmi me tre fitore.
🥇 Medina Kanaqeviq
🥇 Bledar Kasmi
🥈 Sumeja Bisha
🥈 Edina Kraja
🥉 Hava Malokraja
🥉 Sara Kraja
🥉 Merisa Malokraja
🥉 Enes Dushku
Falenderojme prindërit per përkrahje.
Share.