Klubi i taekwondo-së”Ulqinit” shpallet kampion në “Tirana Trophy2019”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të shtunën me datë 23.11.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “TIRANA TROPHY” 2019 në sportin olimpik të taekwondo-së për të dy diciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë 4 shtete me afër 400 garues. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 35 garues në të dy konkurrencat, dhe arriti të shpallet kampion duke fituar trofeun e Tiranës. Garuesi më i sukseshëm ishte Bledar Kasmi me tri ndeshje të fituara.

Diciplina e ndeshjes, me medalje u shpërblyem sportistët:
🥇Vesa Dervishi, Enes Dushku, Amra Dushku, Albjon Hykaj, Emir Kaleziq, Medina Kanaqeviq, Bledar Kasmi, Sara Kraja, Hava Malokraja, Mervana Muçaj, Amell Nuti, Nehar Dabi.
🥈 Daris Xhurreta, Hana Tivari, Hadi Resulbegu, Ensar Ravja, Ardit Kanaqi, Arta Ismailaga, Hakush Fici, Mersida Demiri.
🥉 Edina Kraja, Enis Kurti, Merisa Malokraja, Amella Nuti, Blendisa Xhurreta, Amar Bakalli, Harun Jahja.

Diciplina e Formave me medalje u shpërblyen sportistët:
🥇 Hadi Resulbegu, Arta Ismailaga, Dion Mustafa, Hana Tivari, Ardit Dervishi, Sumeja Bisha, Medina Kanaqeviq.
🥈 Merisa Malokraja, Amrudin Hoxhiq, Sara Kraja, Amra Dushku.
🥉 Sara Dervishi, Vesa Dervishi, Edina Kraja.

Rënditja e përgjithëshme sipas kategorive:
🏆 Vendi i parë diciplina e Formave.
🏆 Vendi i parë kategoria Kadet.
🏆 Vendi dytë kategoria Fëmijë.
🏆 Trofeu i vendit të parë në klasifikim të përgjithëshëm

Share.