Klubi i taekwondo-së “Ulqinit” vazhdon me sukses sezonin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekipi i Taekwondo-së Ulqini sezonit e dytë të garave e hapi me trofe në Kroaci, trofeu i 17 me radhë gjatë këtij viti.  Të shtunën dhe të dielen me 24-25 gusht në ishullin e Korçullës u mbajtë turneu ndërkombëtarë në këtë sport ku u paraqitën afër 400 garues nga 8 vende. Ekipi i taekwondo-së Ulqini mori pjesë me 8 sportistë të cilët morën pesë medalje të arta, një të argjendit dhe katër të bronzit. Në rënditjen e përgjithshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendin e tretë .

Kategorija Individuale:
🥇Enes Dushku 
🥇Dion Mustafa 
🥇Sumeja Bisha 
🥇Medina Kanaqeviq 
🥇Hana Tivari

🥈Amra Dushku

🥉Sara Dervishi 
🥉Vesa Dervishi

Në kategorinë ÇIFT:
🥉🥉Sumeja Bisha / Dion Mustafa

Share.