Klubi i taekwondo-së “Ulqini” fiton kupën e vendit të parë në “Podgorica Open 2019”

0

Të shtunën me datë 18.05.2019 në Podgoricë u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së,  “PODGORICA OPEN 2019”
Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën 300 garues nga 30 klube prej 6 vendeve. Ekipi i Taekowndo-së  Ulqini u paraqit me 30 garues dhe arritën të kthehen me 25 medalje të fituara, 8 të arta, 11 të argjendit, 6 të bronzit dhe tre trofe.
Medalistët:
🥇 Merisa Malokraja, Amra Dushku, Sumeja Bisha, Albjon Hykaj, Bledar Kasmi, Besart Kuqi, Amella Nuti, Sara Kraja. 
🥈 Enis Kurti, Maida Nimani, Ardit Dervishi, Medina Kanaqi, Hakush Fici, Harun Dervishi, Hava Malokraja, Enes Dushku, Mehrudin Muca, Mersida Demiri, Vesa Dervishi.
🥉 Amell Nuti, Daris Xhurreta, Blendisa Xhurreta, Amar Bakalli, Abdullah Dervishi, Arta Ismailaga.

Garuesit më të sukseshëm ishin Bledar Kasmi dhe Amella Nuti me nga tri fitore.. Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton kupën e vendit të parë në turne.

Share.