Klubi i taekwondo-së “Ulqini”- 11 medalje nga turneu në Serbi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Katër 🏆🏆🏆🏆 trofe për klubin e Taekwondo-së Ulqini.
Gjatë vikendit në Vrshac, Serbi u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik te Taekwondo-së, sipas regullave të covid-protokolit. Në këtë aktivitet të Taekwondo-së u paraqiten 8 vende, 68 ekipe dhe 854 sportista. Klubi i Taekwondo-së Ulqini mori pjesë me 14 sportist.
Rezultati për ekipin nga Uqlini ishte:
7 medalje të arta🥇, 1 medalje e argjendit🥈, 3 të bronzit🥉, 4 trofe🏆.
Medalje të arta në disciplinën e formave u kurorzuan
🥇Amra Dushku
🥇Medina Kanaqeviq
🥇Sara Kraja,
🥇Merisa Malokraja
🥇Ardit Dervishi
🥇Dorian Vukaj
🥇Amell Nuti
Në disciplinën e garimit
🥈Enes Dushku
🥉Amella Nuti
🥉Hava Malokraja
🥉Bledar Kasmi
Në rënditjen sipas kategorive ne disciplinën e formave Ulqini zuri vendet:
Senior vendi dytë🏆
Junior vendi parë🏆
Kadet vendi dytë🏆
Në rēnditjen e përgjithshme ekipi I Taekwondo-së Ulqini zuri vendin e dytë.🏆
Krenohemi me ju sportista jeni ngjyra pozitive e qytetin tone.
Falenderojmë prindërit për kontributin e tyre, falenderojme sponsorët që edhe në këtë gjendje të vështirë kontribuan për klubin tonë. Falenderojmë shoqërin nga New Yorku për kontributin e dhënë. Sponsorët. Fabrika Kurti, Vero-Al, Ciling, Hana tours. Ju Faleminderit!
Tkd Ulqini
Fikret Dushku, prof.
Share.