Klubi i pingpong-ut “Valdanosi” mori vendin e tretë në garat republikane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Klubi i pingpongut “Valdanosi” mori pjesë në kampionatin shtetëror të Malit të Zi ku zuri vendin e tretë. Siç thotë kryetari i këtij klubi, Remzo Pulti kjo është një fitore historike për to. Në këtë garë morën pjesë dhe klubet Buduqnost dhe Spin nga Podgorica, Berane, Rozhaje, Herceg Novi, Tivati, Mojkovac, Nikshiqi dhe klubi Ibar.  Anëtarët e klubit “Valdanos” vazhdojnë të përgaditen edhe për gara të tjera.

 

Share.