Klubi i hendbollit të Ulqinit pjesë e Ligës së parë malazeze

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rezultati 27:28 në favor të klubit të hendbollit Ulqin u siguron atyre hyrjen në Ligën e parë malazeze. Ditën e shtunë në Podgoricë u zhvillua ndeshja mes klubit të hendbollit të Nikshiqit dhe atij të Ulqinit, ku lojtaret nga qyteti jonë luftuan fortë për të kaluar në Ligën e parë. Mustafa Muqko Kollari për Tv Teuta foli me emocion për ndeshjen historike e cila kakurorëzuar punën shumë vjeçare të klubit. “Gjatë gjithë ndeshjes rezultati ishte skeptik, por në favor  të Ulqinit, kemi punuar shumë dhe kemi arritur këtë rezultat” thotë Kollari.

Share.