KKSH: Shpallen fituesit e punimit të logos

0

Sipas Vendimit të Komisionit për Përgatitjen e Propozimeve të Simboleve të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, punimet fituese të KONKURSIT PËR LOGO të KKSH-së janë:

Vendi I – Agron Ujkashi

Vendi II – Atdhe Tabaku

Vendi III – Shpresa Bojaj

Sipas vendimit të mëparshëm, vendi i parë shpërblehet me 500 euro kurse i dyti dhe i treti me nga 200 euro.

Share.