KKSH: LEJA E QENDRIMIT PER STUDENTA NE TIRANE ESHTE PA PAGESE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, informon të gjithë studentët shqiptar nga Mali i Zi të cilët vazhdojnë studimet në Republikën e Shqipërisë, se  është e nevojshme të pajisën me Leje-Qëndrimi dhe ato mund ti marrin falassipas marreveshtjes se dy ministrive.

Autoritetet kopetente për lëshimin e lejeve të qendrimit janë Drejtoritë e Migracionit, pranë çdo qyteti ku studentet banojnë dhe studiojnë.

Studentët janë të obliguar që konform ligjeve dhe Marrëveshjes së mësipërme të pajisën me Leje-Qëndrimi, për të rregulluar statusin e tyre dhe për të mos hasur në pengesa me autoritetet.

Share.