KK “Ulqini” ndau dhurata dhe mirenjohje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me daten 28.12.2019, ne Ulqin, ne ambientet e karate klub Ulqinit, u ndan mirenjohje dhe dhurata per femijet, pjestarë te këtij klubi.

Ne keto ambiente zoteronte nje ndjenj e bukur festive, ku femijet i jepnin nje shkelqim me shume kesaj ndeje, e cila u organizua pikerisht per ta, per ti shperblyer per sukseset e tyre dhe per te zgjuar motivimin e tyre per trajnim ne te ardhmen.

Per klubin e karates Ulqini me tradite 44 vjecare, foli kryetari I klubit z.Nexhad Lajka, i cili foli per te arriturat e klubit per vitin 2019, ku numeron  295 medalje, prej te cilave:112 te arta, 76 te argjenda dhe 107 te bronzta , te fituara ne disciplina te ndryshme.

Pervec medaljeve janefituar edhe 26 kupa kombetare dhe nderkombetare.

Spozor te kesaj ngjarje ishin:

Rotary klub ne krye me z. Aleksander Dabovic; Kallaba kompani ne krye me Lam Kallaben; Diskont Solaris ne krye me Nikoll Dukagjinin;

Supermarket Sars ne krye me Rizo Hajdarpashiq dhe per dekorime festive Cungu dhe Co ne krye me Nazif Cungun.

Sponzoret u shprehen se kjo ishte vetem nje simbolik e vogel per keta femije te vullneteshem, ku ne te ardhmen do te mendohet per dhurata tjera edhe me te vecanta .

Share.