KK REI renditet i dyti në turneun Ulqini Open 2016

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Karate Club REI  në renditjen e përgjithshme në Turneun Ulqini Open 2016 arriti të dalë në vend të dytë. Në turne  morën pjesë 49 klube me 650 garues nga 9 shtete të ndryshme.

Karate club REI mori pjesë me të gjitha gjeneratat dhe vlen te theksohet se Adonis Markashi u kurorzua me medalje të artë ne senior deri në 67kg.

 

Share.