Kishat e Ulqinit solidarizohen të ndihmojnë Mersihën dhe Adnanin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në fushatën për mbledhjen e mjeteve për mjekimin e Mersihës dhe Adnanit janë bashkangjitur edhe kishat e Ulqinit të cilat me këtë rast kanë organizuar aksion për grumbullimin e tyre.

Kryefamulltari i Kishës së Braticës Dom Gabriel Grabanica, i falenderoi Kishat e Braticës, Kollomzës, Shën Gjergjit dhe Klleznës për kontributin e tyre në këtë drejtim.

Share.