KF Otrant Olympic fillon stërvitjet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në K.F. Otrant Olympic  kanë  filluar përgaditjet e tyre stërvitore, ku pasi për shkak të pandemisë u ndërprenë të  gjitha ndeshjet e Ligës së dytë. Për  këtë arsye ata u eliminuan  nga liga  pasi ishin të fundit në renditje dhe  me pamundesi të zhvillimit të  6 xhirrove të  mbetura .  Sipas trajnerit Xhemal Kapllanbegu , ndeshjen e parë do ta zhvillojnë me datë 13 shtator

Share.