KF “DECIQ“ PO STERVITET NE ULQIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne fushen sportive  “Caushevic” ne Plazh te madhe kane filluar pergaditjet e sezonit dimeror per klubet futbollistike vendore dhe atyre rajonale.

Ne Ulqin po qendron edhe klubi futbollistik  “Decic” nga Tuzi, i cili garon ne ligen e dyte, kurse  trajneri i ketij klubi futbollistik z.Vesko Stesevic , per TV Teuta, pervec tjerash u shpreh se klima e ajri I paster qe dominon ne Ulqin jane ideale per stervitjen e sportistve , por qe duhet te investohet me teper ne infrastrukture.“Me pak investim dhe kujdes Ulqini mund te zhvillohet si nje destinacion per sportistet dhe atletet profesionalist, kombetare dhe  nderkombetar dhe Ulqini te jete prioritet per pergatitjet e tyre”, theksoi Stesheviq.

Share.