Këtë javë pritet të fillojnë bisedimet për formimin e qeverisë së re

Pinterest LinkedIn Tumblr +

I mandatuari i shumicës së re parlamentare, Zdravko Krivokapiq, pritet që gjatë kësaj jave të fillojë bisedimet për formimin e qeverisë së re. Edhe pse takimet nuk janë caktuar, pritet që bisedat e para në këtë drejtim të bëhen me Frontin Demokratik, të cilët kanë marrë shumicën e votave. Presidenti i vendit Millo Gjukanoviq, më herët ka deklaruar se deri më datën 23 tetor do të japë mandatin për formimin e qeverisë së re dhe se do të respektojë vullnetin e parlamentit.

Share.