Këshilli i Senatit amerikan miratoi ratifikimin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli i Senatiti amerikan për politikë të jashtme miratoi mbrëmë ratifikimin e prtokollit për antarsimin e Malit të Zi në NATO. Pas kësaj ai do ti kalojë për miratim Senatit , në të cilin për ratifikim duhet të votojnë të paktën dy të tretat nga 100 senatorë që janë gjithsejt.

Kryetari i Këshillit Bob Korker tha se është i kënaqur për përkrahjen e antarsimit të malit të Zi në NATO, dhe shprehu besimin se ky ratifikim së shpejti do të dalë para Senatit për miratim të plotë.

Share.