Keshilli Administrativ perzgjedh 5 anetare te Komisionit per vleresime, nga Ulqini Nazif Veliqi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne mbledhjen e 50-te te Keshillit Administrativ te Kuvendit te Malit te Zi eshte konstatuar se ne Thirrjen publike per zgjedhjen e 7 anetareve te Komisionit per vleresimin e projekteve ne Fondin per pakica, paraqitjet me dokumentacione ne kohe reale I kane paraqitur 18 kandidate. Keshilli pasi e ka verrtetuar listen e kandidateve me dokumentacion te rregullt dhe te plote, pa kufizime per zgjedhjen e tyre, ka vendosur qe Kuvendit ti propozoje zgjedhjen e 5 anetareve te Komisionit per vleresim dhe ata jane: Nazif Veliq, Mirjana Puriq, Marina Vukoviq, Boris Zvicer dhe Adis Pepiq.                                                                                                                                    Keshilli per dy anetare te tjere do te hap perseri Thirrje publike, thuhet ne komunikaten e Keshillit Administrativ.

Share.