“Këshilla” edhe këtë bajram organizon aksionin “Dhuro një kurban”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

OJQ Këshilla me rastin e festës së Kurban Bajramit organizon grumbullimin e mishit të kurbanit, si dhe prepjen. Ky aktivitet i cili tashmë është tradicional bëhet për ti dal në ndihmë të gjithë atyre të cilët nuk kanë mundësi ta sigurojnë për vete. Çmimi i një kurbani është 125.00 euro. Gjithashtu, Këshilla edhe këtë bajram ka oferën e dhuratave të bajramit për të gjithë fëmijët, për TV Teuta thotë Arben tafa, kryetar i shoqatës.

Share.