Kërkohet shkarkimi i Hrapoviq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sindikati i mjekëve ka kërkuar dorëhqejne e menjëherëshme të ministrit të shëndetësisë Kenan Hrapoviq, me arsyetmin se borxhi i sistemit të shëndetësisë ka arritur 32 milionë euro. Nga ky sindikat kanë vënë në dyshim puën e ministrit Hrapoviq këto dy vitet e fundit, dhe kanë rikujtuar edhe premtimin e kryeministrit Markoviq se do të jetë kritik  dhe objektiv ndaj punës së ministrave në qeverinë e tij. Në bazë të këtij premtimi ato kërkojnë që Hrapoviq të shkarkohet në mënyrë të menjëherëshme.

Share.