KB Ulqini largohet nga Erste Liga. Problem financat

0

Klubi i basketbollit “Ulqini” ka njoftuar mospjesmarrjen në Erste Ligë për sezonin i sivjetëm, si pasojë e problemeve financiare. Duke pasur parasysh se Komuna e Ulqinit është sponsori kryesor i klubit, bllokimi i xhirollogarisë ka bërë të pamundur pjesmarrjen në kompeticion dhe klubi në periudhën e ardhëshme do tu kthehet punës me kategoritë e reja deri në kapërcimin e problemeve, njofton kryesia e klubit.

Share.