KB. Ulqin fitues

0

2.Në Ulqin u zhvillua ndeshja basketbollistike e Ligës së parë malazeze ne mes  te KB “Ulqin”  dhe KB “Stërshlen”  nga Gucia.  Lojtarët e Ulqinit realizuan fitoren e parë në këtë sezonë dhe para tifozeve të vet  triumfuan me rezultatin 90:78.

Lojtari më i dalluar i KB “Ulqin”  ishte Kusovac me 22 pikë.

Share.