Kasting për statistë dhe role në filmin “Cervantes” (Foto/Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata joqeveritare Ad Hoc njofton se kastingu për statistë dhe disa nga rolet kryesore të filmit me metrazh të shkurtër “Cervantes”, do të zhvillohen  të merkurën me 30 gusht në ambientet e galerinë e Qendrës për kulturë.

Kastingu do të mbahet nga ora 10,00 deri në orën 13.00 si dhe nga ora 17.00 deri në orën 20.00.

 

Share.