“Kastelana” prish bulevardin Teuta

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndermarrja  “Kastelana” nga Tuzi e cila eshte duke bere ndertimin e Pompes se benzines ne Fushen e Ulqinit, ne  Bulevardin Teuta, me qëllim te krijimit te rrugës hyrëse sipas nevojave te  Pompës,  ka filluar prishjet ne bulevardin teuta duke u thirrur ne lejen e  drejtorise se komunikacionit. Inspekcionet komunale kane reaguar ne ndalimin e kesaj dukurie per te parandaluar prishjet e metejme, per te cilen nuk ka asnje leje apo vendim komunal. Drejtori I kesaj nderarrje  tha se i posedojne  të gjitha lejet dhe dokumentacionin e nevojshëm.duke shprehur gatishmerine per te gjitha proceset ligjore, nese dikush ka dicka kunder ndetimit.

Share.