Karisma: Kostiq , drejtor për Evropën juglindore

Karisma: Kostiq , drejtor për Evropën juglindore

0

Drejtori i dritanishëm për zhvillim i kompanisë hotelerike “Karisma Hotels&Resorts”, Nemanja Kostiq, në të ardhmen do të jetë drejtori i kompanisë për Evropën juglindore, njoftohet nga kjo kompani. Ata thonë se Kostiq këtë ngritje e ka merituar me punën e tij në hapjen e suksesëshme të hotelit  në Ulqin i cili është kryer në një kohë rekord dhe sipas standardeve të kompanisë, si dhe ka ndihmuar ndjeshëm në zhvillimin e kompanisë e cila tani në pronësi ka 30 hotele në mbarë botën.

Please follow and like us: