Karatistët e Malit të Zi kthehen me dy medalje nga Kili

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfaqësuesja e Malit të Zi nga Kampionati botëror për moshat e reja në Kili, u kthye me dy medalje, një të artë të Boja Boshkoviq dhe të bronzit nga Nemanja Mikuliq. Në këtë kampionat ku pjesmarrës ishin 96 vende të botës, garoi për herë të parë edhe karatistje e talentuar nga Ulqini, Leona Markiq,  e cila regjistroi një fitore dhe një humbje.

Share.