Kapllan Muça-Policia komunale ka të drejtë të obligojë qytetarët të mbajnë maskat e distancën si dhe të ndalojë tubimet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Propozoj që të jemi prezent në Anën e Malit  krejt kohën, pasiqë Anën eMalit e kemi lan mrapa dhe nuk kemi ardh asnji ditë. Policia komunale ka të drejtë që në çdo hapësirë publike të obligojnë njerëzit të mbajnë maskat, të mbajnë distancën dhe të mos tubohen  vend pa vend dhe pa nevojë dhe të respektojnë të gjitha masat që i ka pru qeveria, dhe nuk ka shërbim tjetër përveç nesh që ti dalin në krye kësaj pune, tha në takimin e Bashkësive lokale të Anës së Malit zv/shefi i Policisë komunale të Ulqinit.

Share.