Kallaba: Të bashkohen të gjithë afaristët në përgaditjen për sezon turistik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në dhjetë ditët e fundit, çmimi i vajit dhe miellit u rrit nga 10 deri në 20 për qind . Arsyeja e rritjes së çmimeve në të gjitha tregjet, siç raportohet nga kompanitë tregtare, është se prodhuesit dhe furnizuesit e këtyre ushqimeve, të cilat nuk prodhohen në Mal të Zi, kanë rritur çmimet e tyre, thotë afaristi Lam Kallaba për Tv Teuta. “Se a do të vazhdojë rritja e çmimeve kjo nuk varet nga ne” shton Kallaba. Ai këshillon afaristët e tjerë që të bashkojnë forcat e veta që të përgaditen për sezon turistik, i cili duhet të jetë shumë më i mirë se i kaluari, nëse planifikojnë të mbijetojnë ekonomikisht.

 

 

AKZ

Share.