Kalimi Sukubinë-Muriqan: Ekipet mjeksore kontrollojnë kalimtarët

0

Në kalimet kufitare Sukubinë-Muriqan dhe Hani i Hotit, në anën shqiptare janë stacionuar grupe mjeksore të cilët bëjnë kontrollin e kalimtarëve që vijnë nga zonat e prekura, raportojnë mediat e vendit. Në këtë kalim ka mjaft të ardhur nga Italia, gjegjësisht nga zona e Milanos, një nga më të prekurat  në këtë vend. Sipas raporteve të grupeve mjeksore, deri tani nuk ka rezultuar të ketë raste pozitive me këtë sëmundje.

Share.