Kalimera Poetike – Mbrëmje autoriale me Asllan Bishën

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të
organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Asllan Bisha, e cila
mbahet në kuadër të edicionit të 28-të të manifestimit letrar
“Kalimera Poetike – Basri Çapriqi”.

Mbrëmja autoriale do të mbahet të premten, më 12 shkurt 2021, ora
16.00, në sallën e konferencave të Hotelit “Plaza” – Ulqin.
Share.