Junçaj: Mësimëdhënësit të mbajnë lartë emrin e mësuesit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

7 marsi, Dita e mësuesit është një festë, e cila i kushtohet personelit edukues të shkollave fillore, të mesme, por edhe profesorëve të universiteteve. Mësimëdhënësi Prela Junçaj i cili në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” në Televizionin Teuta foli për shkollimin e vet, por edhe për arsimimin shqip ndër vite në Mal të Zi. Ai me rastin e 7 marsit gjeneratat e reja i fton që të bëhen pjesë e armatës të shkolluarve që sot bota shqiptare ka kuadro të kualifikuar, ndërsa për kolegët thotë që të mbajnë lartë emrin e mësuesit, dinjitetin dhe etikën.

Share.